midweek antwerpen

Midweek Antwerpen

In een midweek leert u gegarandeerd alle leuke plekjes van Antwerpen kennen. Wat u daarbij kan helpen is dat u eens kiest voor een Bed & Breakfast in plaats van een hotel. De familie waar u te gast bent wanneer u bij Villa Rafels logeert, kan u voorzien van alle ins en outs van de stad. Ideaal toch? Het pension bevindt zich op twee kilometer van het historische centrum van Antwerpen, dus u leert binnen een midweek niet enkel het centrum kennen, maar ook de omgeving. Hier liggen namelijk genoeg restaurants en hippe winkels. Vanwege de mooie locatie in de Arthur Goemarelei vindt u toch uw rust in deze drukke stad.

Villa Rafels: midweek Antwerpen op niet zomaar een logeeradres

Kies voor Villa Rafels als u iets anders wilt dan een hotel op de Meir of op de Grote Markt. Het pension is namelijk niet zomaar een logeeradres, want u bent te gast bij een creatief en bruisend gezin waar tevens twee katten rondlopen (die onder geen beding welkom zijn op uw kamer). Uw smaakvolle kamer bevindt zich op de begane grond van de woning van de familie. Slaap in een tweepersoonsbed, drink een kopje koffie of thee, kijk tv via een flatscreen televisie en gebruik het internet. U beschikt ook over een eigen badkamer met een douche, een wasbak en een toilet. Het is mogelijk om een heerlijk ontbijt te nuttigen op uw kamer of met gunstige weersomstandigheden op ons terras.

Bel voor het boeken van een midweek Antwerpen

Klaar om alle plekjes van Antwerpen te ontdekken gedurende een midweek? Bel dan naar +32 (0)3 232 32 40 en boek direct uw overnachting bij Villa Rafels. Wij hopen u binnenkort met open armen te mogen ontvangen.

Anderen bekeken ook: