LIGGING EN BEREIKBAARHEID

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

B&B Villa Rafels is vlot bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer

Wanneer U met de wagen komt:

vanuit Gent:

Na de Kennedy-tunnel (E17) afrit 5 “Wilrijk-Berchem” nemen; aan de lichten linksaf. Neem vervolgens aan de volgende lichten linksaf richting “Singel-Zuid”. Aan de tweede lichten rechts (Van Putlei). Op het einde van de Van Putlei naar links (Markgravelei) en vervolgens de eerste links. U bent dan in de Arthur Goemaerelei. Rijd tot bijna het einde van de Arthur Goemaerelei, aan de linkerkant bevindt zich de bed and breakfast.

vanuit Brussel:

In de Craeybeckx-tunnel (E19) richting “Antwerpen Centrum” volgen; t.h.v. de lichten ná de tunnel naar links (Singel) nemen. Neem vervolgens aan de derde lichten rechts (Van Putlei). Op het einde van de Van Putlei naar links (Markgravelei) en vervolgens de eerste links. U bent dan in de Arthur Goemaerelei. Rijd tot bijna het einde van de Arthur Goemaerelei, aan de linkerkant bevindt zich de bed and breakfast.

vanuit Nederland:

Op de Ring richting “Brussel Wilrijk E19-A12” volgen en afrit “Berchem” nemen; richting “Wilrijk –Antwerpen Centrum A12” volgen en uiterst rechts houden. Neem vervolgens aan de verkeerslichten (het Crowne Plaza Hotel staat rechts van U) rechts tot aan de tweede verkeerslichten waar U links richting “Singel-Zuid” neemt. Aan de tweede lichten rechts (Van Putlei) inslaan. Op het einde van de Van Putlei naar links (Markgravelei) en vervolgens de eerste links. U bent dan in de Arthur Goemaerelei. Rijd tot bijna het einde van de Arthur Goemaerelei, aan de linkerkant bevindt zich de bed and breakfast.

Parkeermogelijkheden:

De grote parking aan het einde van de Arthur Goemarelei is gratis. In alle andere straten geldt betalend parkeren van 9 uur tot 19 uur. Sms-parkeren is mogelijk. Meer info

Lage-emissiezone Antwerpen

Villa Rafels en de parking zijn gesitueerd in de lage-emissiezone van de stad Antwerpen. Hier mogen dus enkel voertuigen rijden die aan bepaalde milieucriteria voldoen. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst met betrekking tot de lage-emissiezone, kunt u te rade op de website https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/auto/lage-emissiezone

Indien U met het openbaar vervoer komt:

 • Op wandelafstand (10 min.) van Station Antwerpen Zuid
 • Station Antwerpen Centraal: via tram
  • Lijn 2 : Richting Hoboken in premetrostation “Diamant” (Centraal Station). Ritduur: +/- 10 min.
  • Lijn 6 : Richting Olympiade in premetrostation “Diamant” (Centraal Station). Ritduur: +/- 10 min.
   Afstaphalte : “Desingel” . Deze halte ligt op +/- 5 min wandelen van bed and breakfast
 • Voor meer info:
  • www.belgianrail.be
  www.delijn.be